
Creiem que per poder assegurar que els aprenentatges són significatius per les persones participants cal que siguem especialment exhaustives amb les pràctiques avaluatives. Tot i això, en coherència amb el nostre plantejament pedagògic, apostem no només per instruments de recollida d’evidències tradicionals sinó també per iniciatives de caire artístic que ens permetin copsar les sensacions i pensaments dels i les participants (treball amb imatges, quadern de Bitàcola, mural avaluatiu, performance…).
S’estimen diversos moments d’avaluació amb els respectius sentits per a l’aprenentatge (inicial, processual, final i diferida). Transversalment es realitza una revisió constant de les sessions i les activitats, a fi i efecte d’ajustar-les a les necessitats, expectatives, demandes i interessos dels i les participants/entitats.
Copsar els mateixos aprenentatges i els coneixements compartits esdevé clau en els processos de transformació individual i col·lectiva, és per aquest motiu que sempre hi ha una devolució tant amb l’entitat com amb les persones participants.
Foto de un informe? Portada i índex (quesitos?
