Tallers

Quan sona la música tothom es mostra tímid però inexplicablement, com per art de màgia, els petits moviments donen pas a les ganes de deixar-se contagiar pel ritme.

Il·lustració d'un grup de persones ballant, dibuixada per quasi.

Una aula, un altaveu i bona música és tot el que necessitem per començar a treballar.

Realitzem sessions on a través del treball corporal reflexionem entorn de temes que resultin significatius per les persones participants. A través de diferents dinàmiques i exercicis que provenen de la dansa, l’expressió corporal, la mediació o la pedagogia creem un espai on les persones se sentin còmodes per mostrar-se i per explorar allò que senten amb cadascuna de les propostes.

Busquem moure’ns sense judici i des del plaer. L’objectiu no ha estat mai formar intèrprets professionals sinó utilitzar el moviment per conèixer-nos, empoderar-nos i transformar els nostres entorns a partir d’un procés de reflexió crítica. Es tracta d’apropar la pràctica de la dansa a qualsevol col·lectiu i amb especial atenció a aquells que tradicionalment han quedat exclosos. Volem fomentar les trobades improbables, les sinergies impensables, la vinculació entre persones diferents que no s’haguessin conegut en unes altres circumstàncies. En cada sessió experimentem amb el nostre propi moviment i reflexionem en relació amb els paral·lelismes existents entre les dinàmiques i el nostre dia a dia.

Il·lustració d'un grup de persones ballant, dibuixada per quasi.

Enmig de tot aquest camí de descoberta personal i grupal encetem un procés de creació escènica col·laborativa on el grup decideix un tema i aborda el seu punt de vista a través del moviment. El resultat d’aquest procés es mostra a la comunitat en un esdeveniment obert que contempla sempre un espai de diàleg i reflexió entre participants i públic.

En poques paraules

Què? Tallers dissenyats a mida per cada grup.
Per a qui? Adolescents, joves, gent gran o col·lectius específics.
Com? Coordinació amb altres agents del territori i mostra pública.

Amb qui?

  • Palau Vincles-Palau de la Música Catalana
  • Ajuntament de Sils
  • Consell Comarcal de la Selva
  • Assemblea Feminista de Barberà del Vallès
  • Festival Paredes
  • Centre penitenciari Brians

Il·lustració d'un grup d'adolescents asseguts, dibuixada per quasi.